Перейти до основного вмісту

2021 рік разом із партнерами фонду – компанією Purina Україна

2021й рік був насиченим, крутим та, головне - ситим і щасливим для багатьох песиків і котиків у притулках. Саме завдяки підтримці партнерів - компанії Purina Україна ми змогли здійснити багато пухнастих мрій та корисно провести рік, що минув.

Разом з друзями ми вже не один рік співпрацюємо у рамках низки проєктів фонду: Разова допомога, Біоетика, "Один вдома" і акція "Щасливий старт".



Так, за 2021 рік Purina передали 12 987 кг корму для притулків "Бест френдс", Гостомельський притулок для тварин "SOS", "За життя" та "Друг".

Також минулого року спільно з компанією Rozetka тривала акція допомоги хвостикам на сайті парнерів. Кожен міг придбати певну кількість корму із спеціального переліку на сайті Rozetka, а Purina – подвоїла цю кількість. Таким чином разом ми передали до притулку "Бест френдс" – 3192 кг корму для котиків і песиків.

Компанія Purina є генеральним спонсором випуску нашої настільної гри "Happy paw", яку протягом року ми подарували учням у рамках активностей проекту "Біоетика":

- акція "Будка мрії";

- конкурс "Гуманне ставлення до тварин";

- Всеукраїнський урок доброти;

- Акція "Хеппі Мяу для Мурчика";

- конкурс "Благоднійники в дії".

Також у 2021 році партнери долучили відомих блогерів до популяризації гри, а вже наприкінці року, в грудні, у видавництві "Bombat Game" друком вийшов третій тираж гри "Happy paw".

Протягом 2021 року у рамках проєкту "Один вдома" разом з Purina Україна ми допомагали 29 самотнім людям похилого віку, у яких живе 65 котиків та 18 собак. Вже другий рік поспіль ми співпрацюємо з територіальними центрами Подільського, Шевченківського, Дніпровського та Деснянського районів м. Києва і загалом за минулий рік було передано - 3400 кг у рамках цього проекту.

Також минулого року продовжувала тривати акція "Щасливий старт", у рамках якої кожен хвостик із притулку "Бест френдс", який знаходить господарів і їде додому отримує корм на перший час від партнерів. Так, за 2021й прилаштувалось 66 песиків і 22 котики, які отримали смачне придане у вигляді 314 кг корму від Purina Україна.

І вже наприкінці 2021 року друзі передали наперед на перший квартал 2022го – 955 кг корму у рамках проєкту "Один вдома" та 3143 кг – для тваринок у притулках.

Дякуємо, Purina, за дуже важливу і вагому допомогу протягом усіх цих років та щасливих пухнастиків!

2022-01-24