Перейти до основного вмісту

Забіг свідомих тварин

Разом з платформою бігового фандрейзингу Kind Challenge ми організовуємо благодійний онлайн-забіг, у якому запрошуємо взяти участь бігунів зі своїми домашніми улюбленцями.

«Забіг свідомих тварин» пройде онлайн 22-28 лютого 2021 до Всесвітнього дня стерилізації домашніх тварин, який цього року припадає на 23 лютого.

Стерилізація тварин – це напрям, яким займається фонд Happy Paw вже кілька років, привертаючи увагу до необхідності стерилізації, стерилізуючи бездомних тварин та допомагаючи малозабезпеченим верствам населення стерилізувати своїх домашніх улюбленців. У 2020 році понад 450 тварин було стерилізовано завдяки фонду.

80% безпритульних тварин – це тварини, які були народжені вдома. Причина цього – відсутність культури стерилізації в нашій країні, крім того, частина людей взагалі не знає, що таке стерилізація та чому вона потрібна.

Мета «Забігу свідомих тварин» – привернути увагу до проблеми та необхідності стерилізації та зібрати кошти на стерилізацію якомога більшої кількості домашніх улюбленців літніх та малозабезпечених людей м. Києва.

Як взяти участь та долучитись до забігу:

  1. Безкоштовно зареєструватися на kindchallenge.net, створити свою фандрейзингову кампанію від імені собаки (при реєстрації вказуйте відразу ім’я свого улюбленця та пишіть повідомлення від його імені)
  2. Серед благодійних фондів оберіть Happy Paw, серед переліку забігів – «Забіг свідомих тварин 22-28 лютого» та суму від 500 грн
  3. До 28 лютого включно зберіть або пожертвуйте самі на кампанію свого ж улюбленця будь-яку суму від 500 грн для фонду Happy Paw
  4. У період 22-28 лютого пробіжіть будь-яку дистанцію зі своїм улюбленцем (робіть скріни кожної пробіжки та фото з собакою з цієї пробіжки)
  5. До 1 березня заповніть форму з вашими результатами та чекайте на подарунки

Фото-інструкція, як зареєструватися: https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1gXsZjWtxdg4JqccxZRjBaHt4XanPF3CJ

Щодня кожен учасник буде отримувати підказки з фандрейзингу, які допоможуть зібрати більше коштів. Зібрані кошти підуть на стерилізацію домашніх тварин літніх та малозабезпечених людей м. Києва. Стерилізувати тварин буде партнер забігу КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» за спеціальною ціною.

Кожен бігун, хто візьме участь у забігу та збере (або пожертвує) на платформі Kind Challenge будь-яку суму від 500 грн, гарантовано отримає подарунки для свого песика: адресник від Collar Company та сертифікат на чіпування від КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини».

А учасники, які зберуть найбільше коштів або набігають найбільше км за тиждень, отримають ще й класні призи від «Фокстрот» та Kormotech для себе та для своїх песиків – сертифікати на техніку та набори корму з мисочками.

Долучайтесь!

2021-02-22