Перейти до основного вмісту

Співпраця з компанією «Фокстрот»

Робити добрі справи для чотирилапих у притулках - классно, а разом з крутими парнерами - набагато приємніше і ефективніше. До співпраці із фондом у рамках декількох проєктів приєднався один із найвідоміших бізнесів в Україні - компанія «Фокстрот».

Друзі з «Фокстрот» долучились до нас у рамках проєкту з адопції тварин «Шукай свого в притулках», а також активно підтримали освітній напрям, представлений проєктом Біоетика.

Наразі вже триває всеукраїнський конкурс для закладів загальної середньої освіти, який ми запустили разом із «Фокстрот» та «Purina Україна».

За умовами конкурсу, учні 6-7 класів мають обрати та виконати всім класом 3 і більше завдань з переліку запропонованих в умовах конкурсу. Зробити фото- та відеозвіт процесу та результату виконання кожного завдання. Школи-переможці, отримають у подарунок телевізори діагоналлю 43 дюйми від партнерів конкурсу – Фокстрот. Учні найактивніших класів зі шкіл-переможців, одержать настільні гри «Happy Paw» від БФ «Щаслива лапа» та ТМ «Purina» для кожного учня та учениці.

Також у найближчому майбутньому планується запуск спільної інформаційної кампанії у Київському метрополітені з метою прилаштування тваринок у притулках.

Ми неймовірно вдячні нашим новим друзям за дуже важливу підтримку і популяризацію ідей добра, а також гуманного і відповідального ставлення до тварин. Слідкуйте за новинами, адже ми готуємо багато цікавого)

2021-01-21