Перейти до основного вмісту

Щаслива історія неймовірної Куколки

Ловіть найтеплішу історію цієї осені якраз до затишного вечора

На фото собачка Куколка. Можливо ви вже читали її історію на нашій сторінці, можливо допомагали у важкому лікування цієї дівчинки, у будь-якому разі коротенько переповімо. Приблизно два роки тому волонтери притулку «Бім», з яким ми давно співпрацюємо, знайшли просто у снігу маленьку собачку зі страшними рваними ранами трьох лапок. Що саме сталось із Куколкою точно сказати ніхто не може, за словами лікарів, скоріш за все вона потрапила під авто. Від самого початку усі разом ми вірили, що вдасться врятувати усі лапки, та на жаль, одну з передніх довелось ампутувати. Після операцій Куколка поїхала до притулку відновлюватись та чекати на своїх господарів.

Минув час, проте розірвані сухожилля, роздроблені суглоби та пошкодження судин у задніх лапках собачки не змогло відновитись і почались ускладнення. Дівчинку привезли до Києва, де лікарі випробували усі можливі методи, щоб поставити Куколку на лапки, та цього, на жаль, не вдалось зробити.

Проте, знаєте, дива часто трапляються тоді, коли у них мало хто вірить, а ця собачка точно вірила до останнього. Залишившись із однією здоровою лапкою, Куколка повернулась до притулку, поки ми робили усе можливе, щоб подарувати їй спеціальний візочок. Саме у цей час її і помітили!

Дарья Олексюк та її чоловік Олег. І ось тепер завдяки саме цим справді неймовірним людям Куколка має нове ім'я – Іві, а найголовніше – власний дім і найтепліші обійми.

Візочок для дівчинки таки вдалось виготовити і він також переданий новим господарям. Дякуємо усім, хто допоміг цій маленькій життєрадісній собачці не втратити віру і нарешті зустріти саме своїх людей. Разом з вами ми і надалі продовжуємо мріяти, щоб кожен хвостик з притулку знайшов свій дім.

Щастя тобі, Куколко і твоїй найкращій у світі родині!

2020-11-25