Перейти до основного вмісту

Благодійний марафон на dobro.ua

Незважаючи на те, що весь світ змінився і навіть 11th Wizz Air Kyiv City Marathon 2020 Online проходитиме онлайн, усі разом ми продовжуємо робити добрі справи!

У жовтні в рамках участі у благодійному марафоні на dobro.ua, заручившись підтримкою наших неймовірно крутих фандрайзерів, ми поставили важливу ціль - нагодувати якомога більше хвостиків у Приют для животных "Манана" та Приют для Животных 'Бест френдс'.

І ось наразі песики із притулку «Манана» вже тішаться смачним подарункам. Для гавчиків із цього притулку ми закупили та передали 42 мішки корму, а для собачок із притулку «Бест френдс» - 48 мішків. Ми дуже дякуємо нашим фандрайзерам за надзвичайно важливу допомогу: Milk Bar, Bones Cola, Oleg Spirin, MOYO.ua, Дмитро Суслов, Світлана Бевза, Артур Лупашко. Дякуємо за ситих і щасливих песиків!

А ось ще один вдячний привіт від песиків із Приют для Животных 'Бест френдс'. На днях чотирилапі із притулку отримали 52 мішки смачного корму. Такий подарунок нам вдалось зробити завдяки партнерам Благодійна ідея «10 гривень», які підтримали наш проєкт «Ситі песики» на dobro.ua

Дуже вдячні за важливу допомогу і можливість разом робити добрі справи для хвостиків у притулках.

2020-11-25