Перейти до основного вмісту

Звiт про дiяльнiсть фонду у квiтнi

Давайте згадаємо найяскравіші події минулого місяця.

Напевно, однією з найкрутіших подій квітня стала наша участь у фестивалі Made in Ukraine, де ми не лише чудово провели час, а й провели квест "Знайди 10 какулях"... та що казати, просто дивіться фото.

Також у квітні ми провели благодійну ярмарку на Виставці собак.

А з нашими неймовірними фандрайзерами взяли участь у Kyiv Half Marathon та зібрали кошти на стерилізацію тваринок у притулку "Бест Френдс".

Побували на благодійному показі анімаційного фільму "Острів собак", який організували Woofit, а також усі зібрані кошти передали на вакцини для пухнастиків у притулку. Дякуємо)

Почали впровадження проекту "Біоетика" та проведення "уроків доброти" у м. Бровари.

А найактивніші школярі беруть участь у конкурсі «Кота врятуй – дім подаруй» та знімають соціальні ролики у притулках України.

Також у квітні в рамках освітнього проекту "Біоетика" ми взяли участь у Всеукраїнському форумі «Охорона природи в Україні: стан та перспективи збереження».

А ще взяли учать у фестивалі Кіномедіа з нашим анімаційним роликом:

Та приймали у гостях Олександра Тодорчука з UАnimals, який провів пізнавальний та милий прямий ефір з нашою Олею Спектор.

І, звичайно ж, найщисливіші пухнастики квітня, які стали домашніми саме у цьому місяці тішать нас своїми усміхненими мордочками на наступних фото:

Дякуємо вам усім за допомогу, участь у заходах та чудовий квітень. До зустрічі)

Детальний звіт Фонду дивіться за посиланням: http://happypaw.ua/ua/foundation/reports

2018-05-11