Перейти до основного вмісту

2017й рік з партнерами фонду - Purina Україна

2017-й рік був надзвичайно насиченим: акції, фестивалі, івенти та багато ситих та щасливих песиків і котиків. А завдяки підтримці партнерів - компанії Purina Україна ми змогли здійснити багато мрій та корисно провести рік, що минає. Про головні події читайте нижче.

Ще на початку року команда партнерів зробила неймовірний сюрприз тваринкам. Партнери не лише передали необхідний для притулка інвентар та корм, а й приїхали у гості до пухнастих своєю командою.

Також разом з Purina цього року ми попрацювали на Сімейному фестивалі "Family Day", де разом з партнерами розважали діток, тренувались з песиками та почули безліч корисних порад від професійного кінолога, насолоджувались теплою сімейною атмосферою свята і просто відпочивали.

А завдяки вашим лайкам у соцмережах друзі передали майже 1000 кг корму підопічним фонду, у рамках акції «Корм за лайк». Дякуємо.

Як головний спонсор нашого проекту "Прилаштування", наприкінці літа Purina Україна створила серію відеороликів зі щасливими історіями наших колишніх підопічних: Френка, Кексика та Груши. Відео з солодким Кексиком дивіться тут:

Вийшло дуже зворушливо. Усі відео ви можете переглянути на нашому каналі: goo.gl/nYrqXk.

Також за запрошенням партнерів ми побували на классному та веселому заході – Nestle Kids Day.

Лекція, вікторина від нашого освітнього проекту «Біоетика», майстер-класи зі створення іграшок для песиків, малювання – саме за такими заняттями ми провели увесь день разом з маленькими гостями свята.

Дякуємо партнерам за теплу атмосферу і круте дитяче свято!

І наймуркотливіша подія року - Міжнародна виставка котів Pro Plan® Гран-Прі. Протягом двох днів разом з партнерами та нашим освітнім проектом "Біоетика" ми провели у компанії діток, з якими відповідали на цікаві питання вікторини "ВусоЗнавці", розфарбовували кото-песо розмальовки, вчились плести іграшки для песиків, робити оріґамі «Кішка-Чарівниця» та іграшки для котиків.

І найголовніше - протягом усього року компанія Purina Україна щомісяця передавала якісний корм підопічним фонду Happy Paw.

Ми та наші пухнасті підопічні дуже вдячні Purina за постійну підтримку, допомогу і реалізацію крутих ідей. Разом нам все вдасться! :)

2017-12-22