Перейти до основного вмісту

Щаслива історія Елі

Історію нашої Елі не назвеш інакше, як справжня happy story… 

Ми впевнені, що кожен песик повинен мати люблячу родину і теплу домівку. Саме тому, щодня намагаємось знайти сім'ї для всіх без винятку собачок, які живуть у наших притулках-партнерах.

Сьогодні хочемо поділитись з вами щасливою історією нашої красуні Елі. Скоріш за все, колись наша дівчинка була домашнім песиком, але опинилась на вулиці, звідки й потратила до притулку.

Дівчинка жила в одному з наших притулків-партнерів, але минулої осені здійснилась її найзаповітніша мрія і вона стала частиною люблячої сім’ї. Елічка досить хвороблива собачка, та нові господарі дуже турботливі й піклуються про здоров’я малої, тому дівчинка постійно проходить різноманітні лікування й переносить усі процедури, уколи, обстеження дуже спокійно.

Сьогодні Еля уже стала справжньою господинею у квартирі та з радістю зустрічає усіх гостей. J Дівчинка дуже любить бігати за усіма котиками та голубами на подвір’ї, а іноді навіть грається з вуличними песиками. Як розповідають господарі Елічки, якщо на вулиці вона дуже грайлива, то вдома поводить себе дуже спокійно і постійно хоче, щоб її гладили та чухали за вушком.

Ось така вона, наша весела красуня Еля! :)

Не втрачайте і ви нагоди стати власником симпатичного домашнього улюбленця! Переходьте за посиланням: http://dogs.happypaw.ua/, обирайте песика та даруйте йому любов, про яку він так мріє.

2016-05-26