Перейти до основного вмісту

«Happy Мяу для Мурчика»

Результати акції Happy Мяу для Мурчика, яку ми проводили наприкінці лютого в рамках проекту Біоетика.

Дитячу любов, чуйність та доброту неможливо підробити. Ми вкотре переконалися у цьому під час нашої акції «Happy Мяу для Мурчика», яку вперше проводили наприкінці лютого в рамках проекту «Біоетика». Головна мета цього заходу – зібрати якомога більше корму для бездомних котиків і собачок, які наразі живуть у притулках.

До участі в акції долучилися учні 25 шкіл та 8 вищих навчальних закладів м. Києва. У результаті, зусиллями школяриків та студентів було зібрано майже ТОННУ! різноманітної смакоти для тваринок. Та найбільше нас розчулила одна цікава знахідка: іменний пакетик з крупою для собачки Ешлі. Малюк побачив її фото на нашому сайті і вирішив надіслати смаколики саме цій собачці.

Дорогі наші помічники, будьте впевнені, що усі подарунки були передані прямо у лапи хвостатиків та Ешлі особисто.

Ми дуже дякуємо усім маленьким і великим благодійникам за величезну кількість добра та позитиву, що отримали від самої акції та під час урочистих нагороджень київських навчальних закладів № 153 та № 258, які зібрали найбільше смакоти для наших вусатиків.

P.S. Усі гостинці від дітлахів були доставлені тваринкам під чітким керівництвом нашої відповідальної чотирилапої Таї. І передані із лап в лапи :)

2016-03-23