Перейти до основного вмісту

Щаслива історія Фунтика

Сонячний песик та його нова сім'я.

Нашого Фунтика не можливо забути! Це яскраве сонячне песеня вже кілька місяців радіє життю у новій сім’ї та ні на крок не відходить від своєї хазяєчки :)

Міла каже, що Фунтяш «постійно розповідає, як мене любить :)». А вона у свою чергу називає малого «мій молочний шоколад». Ну дууууже солодко :)



Тільки песик потрапив до нової квартири – одразу добренько все повідзначав, кожен куточок та виступ, мовляв, хай пахне господарем. Хоча гуляє Фунтя тричі на день. Енергії та допитливості в нього багацько. Малий із задоволенням товаришує із іншими песиками. А ще любить співати! Як завиє, аж мружиться від насолоди. Та й взагалі, складається враження, що Фунтик постійно сміється. Очима, хвостиком та кутиками мордочки :)



А нещодавно Фунтику підселили подругу. Сусіди попросили приглянути за маленькою королевою кілька днів. І тут завжди відважний песик запідозрив зле, почав дещо побоюватись нову сусідку по квартирі. Як то кажуть, запахло смаженим. Ще чого доброго залишать конкурентку назавжди і доведеться ділитись маминою увагою)

Новий теплий дім дуже подобається песику. І ось сьогодні за вікном пішов перший передсвятковий сніжок, а Фунтяшик затишно вмостився під ковдрочкою та задоволено дивиться кольорові сни :)

2017-11-09