Перейти до основного вмісту

Повернення Едіка додому

Друзі, повертати песиків їх господарям - це весело і круто!

Декілька днів тому, близько 8 години вечора в наш офіс надійшов дзвінок з проханням забрати знайдену собаку. Люди не могли взяти її на перетримку, а так знайти притулок в таку годину виявилось неможливим, наша співробітниця вирішила взяти собаку на ніч до себе додому. Але не все виявилося так просто, як хотілось - Бро (тимчасова кличка собаки) відмовлявся сідати на будь-який вид транспорту, тому прийшлося йти приблизно 7 кілометрів додому. Вдома на Марію очікували ще 2 собаки, тому можете уявити, що коїлось в квартирі.

Все ж, при всьому цьому балагані Маша не забула того, про що ми вам часто розповідаємо — створила оголошення в системі пошуку собак. Це повідомлення миттю поширилося соціальними мережами (більше 90 тисяч переглядів і 1,5 тисячі репостів) і вже на наступний день цей розумний і добрий собака повернувся до своїх щасливих господарів. До речі, його звати Едік.

Тому хочемо вам ще раз нагадати, що якщо ви знайшли або, не дай Бог, загубили свого песика, створіть оголошення на нашому сайті, і ми вирушимо на пошуки собаки або хазяїна, розклеїмо оголошення і поширимо інформацію в інтернеті. Уявіть, всього одним кліком можна допомогти знайти собачку або її господаря! Розкажіть своїм друзям в соціальних мережах, розклейте оголошення у вашій районі, можливо, саме ви допоможете повернути собаку додому!

P.S. Дивіться, як весело було з трьома собаками

P.P.S. А ось і щасливі друзі

2014-12-20