Перейти до основного вмісту

Знайомтесь, це Бобік і тепер у нього є любляча родина.

Бобік знайшов собі люблячу родину.

Як і більшість наших підопічних, песик потрапив до нашого притулку завдяки небайдужим людям і волонтерам, які просто не змогли пройти повз такого гарного та благородного песика.

Ще коли він був цуценятком, на нього робили гарні ставки, адже щось у його зовнішності та характері було від породистих собак. Бобік зарекомендував себе у притулку як веселий та активний песик і ми розуміли, що такий собака стане гарним другом та відданим охоронцем.

Ми розмістили інформацію на нашому сайті в розділі «Наші підопічні», де детально описали характер та уподобання нашого чотирилапика та розмістили його найкращі фотографії. Пройшло зовсім небагато часу і Бобік покорив серця своїх майбутніх господарів, а коли вони приїхали за ним до притулку, жодних шансів їм не залишив і поїхав з ними освоювати нову домівку.

Зараз наш друг живе і не сумує, адже йому навіть дозволяють повалятися на ліжечку:) Песик гарно товаришує з іншими домашніми жителями, особливо любить котів. А ми надзвичайно раді за Бобіка!

Щаслива історія Бобіка показує нам, наскільки важливо кожній собачці знайти свою власну родину, адже тоді він виглядає по-справжньому щасливим!

2014-09-05