Перейти до основного вмісту

Стартує ініціатива Stop Doghunting

Спільно із креативним агентством Arriba! ми розпочинаємо втілення ініціативи Stop Doghunting, метою якої є подолання проблеми жорстокого ставлення до тварин. 

Спільно із креативним агентством Arriba! ми розпочинаємо втілення ініціативи Stop Doghunting, метою якої є подолання проблеми жорстокого ставлення до тварин. Відомо, що від рук догхантерів щороку гинуть тисячі собак по всій Україні.

Такий ганебний стан справ, немислимий в цивілізованому суспільстві, існує тому що занадто багато людей залишаються байдужими до проблеми захисту тварин. Тому, ми докладаємо всі свої сили щоб проінформувати суспільство та залучити до боротьби з догхантерами все більше і більше людей.

Першим нашим кроком стало створення інформаційного ресурсу Stop Doghunting, проте ми не обмежуємося тільки цим, і в наших найближчих планах домогтися створення ефективних механізмів захисту тварин та їх закріплення на законодавчому рівні.

В цьому нам потрібна допомога кожної небайдужої людини. Тільки об’єднавши наші зусилля ми зможемо захистити тварин від людської жорстокості, а, отже, матимемо право називатися цивілізованим суспільством.

2014-09-02