Перейти до основного вмісту

Юні українці, які наближають нашу перемогу

Ця стаття не про тварин і не про притулки. Сьогодні ми розповімо вам про знайомство з маленькими героями України, які власними зусиллями наближують нашу перемогу над окупантами, а отже - наближають мир не лише для всіх нас, але і українських хвостиків.

Знайомтесь )

Валерія – 10-річна чемпіонка світу з шашок.

Дівчина грає в шашки з людьми на вулиці. За умовами, той хто програє — платить переможцю, проте чемпіонка здобула перемогу в усіх партіях. Єдині, кому Валерія готова поступитись у грі, це дві її кішки і кролик, але вони поки не погоджуються на партію. Станом на сьогодні юна героїня зібрала на допомогу ЗСУ - 84000 грн.

Андрій, київський чемпіон із гри в шашки.

Граючи на вулиці Києва з усіма охочими, Андрій лише за перші два дні зібрав 2600 грн. Вже зараз Андрій зміг зібрати більше 37000 грн., частину з яких вже передав на допомогу в фонд допомоги дітям війни.

 

Максим - переїхав до Чернівців з Покровська Донецької області.

Не зважаючи на складнощі, хлопець не опустив руки, він дав оголошення з пропозицією виконувати посильну роботу за невелику винагороду. У результаті хлопцеві вдалося зібрати гроші на пристрій нічного бачення, 24 бронежилети, 2 тепловізори, дрон, телефон та powerbank. Крім цього, сім'я придбала для військових у Покровську п'ять розгрузок. А ще школяр направив кошти на реабілітацію військового, котрий втратив у боях ногу. Частину коштів Максим заробив завдяки своїй праці, решту пожертвували люди, які хотіли віддячити юному патріоту за його вчинок. У його позиції Максима підтримують не лише рідні, але і хом’як, двоє котів та кошенята, якими він опікується, проживаючи в Чернівцях.

 

Сергій – маленький вокаліст з міста Чернігова.

Своїм виконанням патріотичних пісень хлопець вже зібрав більше 128 000 грн на допомогу ЗСУ. Киця Сергія всіма чотирма лапами підтримує господаря та Україну, але хлопець поки не бере її з собою співати. Можна припустити, що хвостата є головним тренером хлопця вдома.

Кирило, Андрій, Сергій, Павло та Артем організували власний блокпост

Завдяки діючому блокпосту хлопці зібрали гроші на 2 рації для 53-ї бригади роти ПВЗ. Свій вчинок хлопці не вважають героїчним та щиро сподіваються, що куплені рації допоможуть нашим військовим наблизити перемогу нашої країни.

Марія, Ксенія, Вадим, Дарія, Ганна та Ксенія організували розпродаж власних міні-речей

Діти з міста Запоріжжя, не зважаючи на близькість міста до ліній фронту, організували продаж речей (іграшок, поробок, наліпок) та зібрали 2000 грн для наших захисників. Гадаємо, що домашні улюбленці муркотіли та активно виляли хвостиками, коли дізнались про ініціативу своїх господарів.

Ми дуже хочемо, щоб ви поділились історіями цих маленьких-великих героїв. Щоб про їх вчинки дізналось якомога більше людей, адже вони говорять про справжню любов дітей до своєї країни, а також про доброту, яка є невід’ємною складовою гуманного ставлення до тварин. Від нашого Фонду маленькі герої отримали у подарунок настільну гру «Happypaw», яку ми випустили за допомоги наших партнерів ТМ «Purina».

 

Доставити щастя маленьким героям вдалось за підтримки Nova Poshta Humanitarian.

Віримо, що вже скоро ці діти разом з усіма українцями та маленькими пухнастими друзями будуть святкувати нашу перемогу. Все буде Україна!

 

Генеральні партнери