Перейти до основного вмісту

Київський проект для шкіл "Від серця до лапок"

Благодійна організація «Благодійний фонд «Щаслива лапа» спільно з Департаментом міського благоустрою КМДА та КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» проводять освітній проект "Від серця до лапок".

Проект включає:

· самостійне проведення педагогами «уроків доброти» (за готовими методичними матеріалами, схваленими МОН України);

· безкоштовні інтерактивні заходи від Фонду для всіх бажаючих школярів (міні-курси відповідального господаря для молодших та середніх школярів, тематичні профорієнтаційні заходи у ветеринарній клініці для учнів старшої школи тощо).

По завершенню проекту навчальний заклад отримує пам'ятний сертифікат та настільну гру від БО "БФ "Happy paw" (за кожні 10 проведених педагогами "уроків доброти").

Якщо ви хочете, щоб Ваша школа стала учасником проекту, телефонуйте +380632909993 або пишіть на електронну адресу - lecturer@happypaw.ua

 

А у нас вже є перші учасники (Креативна міжнародна дитяча школа, Початкова школа №334 та Ace school), до яких ми завітали в гості з нашим слухняним Бобіком.

Звіт по проекту "Від серця до лапок" за ІІ семестр 2018-2019 н.р. можна переглянути за посиланням - https://happypaw.ua/ua/news/one/375

Генеральні партнери