Перейти до основного вмісту

Проєкт «Від серця до лапок» в 2019-2020 н.р.

Підсумки

За підтримки Департаменту міського благоустрою КМДА та КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» наш Фонд розпочав реалізацію освітнього проєкту «Від серця до лапок» в закладах освіти міста Києва.

Нагадаємо проєкт включає:

· самостійне проведення педагогами «уроків доброти» (за готовим методичним посібником, схваленими МОН України);

· безкоштовні інтерактивні заходи від Фонду для всіх бажаючих школярів (тематичні зустрічі з кінологом та ветеринарним лікарем, міні-курси відповідального господаря для молодших та середніх школярів, тематичні профорієнтаційні заходи у ветеринарній клініці для учнів старшої школи тощо).

Незважаючи на карантин, до нашого проєкту в цьому навчальному році встигли долучитись 9 шкіл із шести районів міста: Початкова школа №334, КМДШ, Ace school, Атлантика, СШ №82, Мідгард, СШ №244, СШ №137, СШ №202. Всього ми встигли провести 17 додаткових заходів для школярів, які відвідали 412 учнів.

Заходи проводились у співпраці з ветеринарним лікарем КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» Наталія Мазур, кінологом Владиславом Плахтієм та його собачкою Ірою, яка стала справжньою зіркою у школярів.

 

 

Усі навчальні заклади отримають сертифікат учасника проєкту та настільну гру «Happy paw» від нашого Фонду та ТМ "Purina".

 

Ми знаємо, що деякі навчальні заклади теж планували проводити уроки, та і ми готували ще чимало зустрічей зі школярами. На жаль, карантин змусив усіх змінити плани. Проте ми не засмучуємось і наступного навчального року обов’язково все надолужимо.

 

Долучитися до проєкту може будь-яка школа міста Києва, для цього напишіть нам про своє бажання на пошту: lecturer@happypaw.ua.

 

Генеральні партнери