Skip to main content

Щаслива Соня

Ми раді, що Соня нарешті щаслива, інакше і не могло бути!

Бєлочка - сильна і стійка собака, яка за свій відрізок життя вже перенесла безліч неприємностей. У притулок вона потрапила не зразу, її очікувало довге лікування, адже коли її знайшли волонтер "Happy Paw" і господиня одного з опікуваних притулків, у Бєлочки була сильна травма лапи.

У клініці собаці діагностували перелом тазової кістки - швидше за все, собаку збила машина. Її ласкаво прозвали Бєлочкою за її приємне руде забарвлення і добрі оченята. Бєлочка пробула в стаціонарі клініки місяць, вона набралася сил і відновилася. У притулку її чекала реабілітація, і вона, звичайно ж, поправилася і приготувалася до пошуку нової сім'ї, зачаровуючи всіх поступливим характером і відданістю, з якою вона дивиться на людей, а Фонд «Happy Paw» активно в цьому допомагав їй.

І ось настав той день, який можна вважати дійсно особливим, адже Соня (так ніжно прозвали її в новій сім'ї) дочекалася своїх люблячих господарів, яким вона готова дарувати своє тепло і любов. 

Хоча після притулку новим господарям потрібно було витратити ще багато зусиль на лікування Соні, оскільки після стерилізації у неї збільшилася кількість лейкоцитів, а потім виявилося що у неї і зовсім дирофіляріоз (а це поширене захворювання у м'ясоїдних тварин). Проте, нова Соніна родина її дуже любить і всіма способами і смакотою у вигляді яловичини і гематогену підіймає гемоглобін.

Зараз Соня відчуває себе добре, господиня каже, що за 2 місяці життя в новій сім'ї вона набрала 1 кг ваги. І фотографії вони прислали нам просто чудові! 

Ми раді, що Соня нарешті щаслива, інакше і не могло бути!

2023-02-10