Перейти до основного вмісту

Історія Річчі про знайдене щастя

Річчі здоровий, красивий і слухняний пес. При всій своїй ніжності і велелюбства, Річчі справжній охоронець. Оберігати свою сім'ю - ось його справжнє покликання.

Бешкетному красунчику Річчі пощастило - він недовго жив на вулиці на самоті. Дуже швидко, після того, як песика залишили на самоті, його плач почув один з волонтерів нашого Фонду. Поспішивши на допомогу, волонтер помітив поряд з Річчі ще одного цуценя. Так пухнастик зі своїм другом з'явилися у нас.

Всі волонтери з перших хвилин знайомства були в захваті від Річчі. Подумати тільки, як такий малюк може бути таким відданим і відважним. У серці Річчі не було місця образам на людей. Він відразу став надійним другом для всього персоналу притулку.

Річчі відмінно йшов з людьми на контакт. Можливо, завдяки своїй комунікабельності, і в той же час стійкості духу, Річчі незабаром знайшов свій справжній дім. 

Зараз Річчі здоровий, красивий і слухняний пес. Любить кататися на машині і коли його чешуть ніжно за вушком. Варто додати, що при всій своїй ніжності і велелюбству, Річчі справжній охоронець. Оберігати свою сім'ю - ось його справжнє покликання. Він всюди супроводжує членів своєї нової сім'ї, тішить їх своєю жвавістю і ніколи не дає сумувати. А до того ж, Річчі дуже чесний і сумлінний пес, він навіть не краде з тарілки сосиски, коли ніхто не дивиться.

Господарі обдарували своєю любов'ю пухнастика, в подяку за це Річчі завжди веселий і задоволений життям.

2013-07-12