Перейти до основного вмісту

Барселона і її щаслива історія

Собачка Барселона, як і столиця Каталонії така ж душевна, тепла і сонячна.

Ця маленька красуня з гарною м'якою шерсткою за своє, поки недовге, життя вже встигла випробувати багато горя і неприємностей. Складно уявити, як можна було залишити цю дівчинку одну на вулиці, але саме так з нею вчинили попередні господарі. Крім фізичних випробувань, Барселона перенесла важке емоційне потрясіння - адже складно жити без домівки в будь-якому віці, а Барселона жила без даху над головою все своє життя до того, як її знайшли волонтери притулку.

Ім'я цієї спокусниці не просто так співзвучно зі знаменитим іспанським містом. Навряд чи з них двох можна вибрати, хто гостинніше, привітніше, чарівливіше і на конкурсі глядацьких симпатій набрав би більше голосів. Собачка Барселона, як і столиця Каталонії така ж душевна, тепла і сонячна.

Майбутні господарі Барселони (собачки, а не міста, зрозуміло) були зворушені чарівністю пухнастої красуні. Вона з першої ж хвилини пішла до них на руки і саме у них на руках відразу ж і покинула притулок. Барселона і нова родина просто не змогли розлучитися один з одним. 

І зараз, живучи душа в душу, вони проводять разом увесь вільний час. Барселона завдяки своїй витонченості і компактності ідеально вміщається в сумочці у господині, тому разом вони ходять навіть на шопінг. Починаючи від продуктових магазинів, закінчуючи шопінг-молами з дизайнерським одягом - немає таких місць, де б не встигла побувати Барселона. Вона приковує до себе увагу всюди, де з'являється. Завдяки цьому модному малятку, господині всюди роблять відмінні знижки, взамін на прохання - погладити собачку.

Заслужена любов і слава - ці слова на 101% характеризують, як місто, так і собачку, названу на його честь. 

2013-07-10