Перейти до основного вмісту

Щасливчика Черниша оточено любов'ю

Як багато горя і розчарування читалося в очах цього маленького красунчика, коли волонтер підібрав його на вулиці, а зараз нинішня господиня не випускає Черниша з рук, адже так він фізично ближче до її серця.

Як багато горя і розчарування читалося в очах цього маленького красунчика, коли волонтер підібрав його на вулиці і приніс до притулку. Черниш не встиг відчути материнську ласку, йому також не було знайоме гарне ставлення. Красеня не забезпечили турботою і увагою, він мерз і голодував. 

Таких історій дуже багато, адже життя всіх собак на вулиці мало нагадує казку. Ключове завдання нашого Фонду - забезпечити собачим історіям щасливий кінець, і випадок з Чернишем не став винятком.

Всі зусилля були спрямовані на те, щоб виходити песика і подарувати йому любов, якої йому так не вистачало до життя в притулку. Черниш швидко почав показувати свій добродушний настрій, життєрадісний характер і виразну чоловічу харизму. Він зачарував нас своєю унікальністю і красою. 

Справжнім подарунком долі для Черниша стало знайомство з його господинею. Вони з перших хвилин потягнулися один до одного і ідеально підійшли за темпераментом. Дівчина теж вважає зустріч з Чернишем поаркнком долі, адже до цього доленосного дня вона шукала друга, товариша і напарника. Все це вона знайшла у свому домашньому улюбленцю.

Черниш любить бігати в парку, ганятися за голубами, спостерігати за грою в теніс і спілкуватися з сусідськими котами. У песика активне соціальне життя і багато шанувальників у дворі, різної статі і віку. Він так і манить до себе, поглядаючи на Вас круглими вдячними очима.

Зараз господиня не випускає Черниша з рук, адже так він фізично ближче до її серця. А ментально малюк і так давно вже там.

2014-06-06