Перейти до основного вмісту

Харві вдячний своїм новим господарям

В очах цього цуценя стільки розуміння і доброти, відразу видно, що він здатний любити по-справжньому. Харві дуже відданий, на нього господарі можуть завжди покластися і довірити йому все найцінніше.

Прізвисько Харві означає боротися, тому нашому малюкові вона дійсно підходить як ніяке інше ім'я. Харві почав свою боротьбу за щасливе життя ще з дитинства. До нас у притулок він потрапив з жорстоких вулиць, але небайдужість людей допомогла Харві потрапити в добрі руки господарів притулку.

В очах цього цуценя стільки розуміння і доброти, відразу видно, що він здатний любити по-справжньому. Ми так боялися, що Харві проведе все життя у притулку, не подарувавши свою ніжність і любов. Але наші страхи були не виправдані. Харві підріс, зміцнів і став сміливим захисником і надійним охоронцем свого сімейства. Харві дуже відданий, на нього господарі можуть завжди покластися і довірити йому все найцінніше. Варто було тільки побачити фото Харві на нашому сайті, як нинішні господарі не могли заснути спокійно. Полегшення настало лише тоді, коли Харві опинився у них вдома. 

Зараз вони піклуються про свого улюбленця і не хочуть з ним розлучатися ні на хвилину. Ігри на вулиці, сон в затишному місці, увагу і велика кількість смакоти - це те, що Харві отримує кожен день, таке життя складно назвати собачим, тепер це скоріше правомірний і улюблений член сім'ї.

2014-02-28