Перейти до основного вмісту

Фоксі - улюблениця в новій сім'ї

Нові господарі не можуть натішитися своєю відданою подружкою, адже тепер їм залишається прививати їй тільки віру, що вони завжди будуть разом і у Фоксі все буде добре.

Хоч шлях Емми до нової сім'ї був не легким і довгим, тепер вона наповнює новий будинок своєю теплотою і ласкою. Раніше Емма опинилася на вулиці через неприємний збіг обставин, зовсім випадково. Швидше за все, загубившись, тому що просто так розлучиться з таким дивом неможливо, тим більше, що вона вже була привчена до вигулу і вміла ходити з повідком. Потрапивши до нас в притулок, Емма не сумувала, а добрий, завзятий і привітний характер допоміг їй потрапити в нову сім'ю і отримати свій заслужений шматочок собачого щастя, а разом з ним і нове ім'я Фоксі, яке так їй підходить через схожість з пухнастою лисичкою. Добре, що її нові господарі дізналися про наш Фонд і знайшли на сайті нову подружку Емму.

Тепер яскрава, грайлива і промениста Фоксі наповнює дім господарів своїм життєлюбством і позитивом. Поруч з нею не засумуєш. А як стали в нагоді їй навички, які у неї залишилися з колишнього життя. Адже вона стільки всього вміє. Нові господарі не можуть натішитися своєю відданою подружкою, адже тепер їм залишається прививати їй тільки віру, що вони завжди будуть разом і у Фоксі все буде добре.

2014-05-16