Перейти до основного вмісту

Дорога Дизеля до нового будинку

Коли Дизель став безпритульним, йому доводилося розраховувати тільки на себе. Тепер він гордо позує для камер фотоапарата, зовсім не приховуючи, що радий тому, як склалося його життя в новій сім'ї.

Життєвий шлях багатьох безпородних собак починається із звичайної коробки, яку залишають просто на вулиці міста або навіть викидають в сміттєвий бак. Так і життя Дизеля почалося з самотності і холоду. Якби в той час, коли Дизель почав свою бездомну діяльність, знайшовся хтось з перехожих і забрав цього життєрадісного цуценя до себе, ця історія не мала б сумних моментів, але вони все ж є. Дизель став безпритульним бродягою, йому доводилося розраховувати тільки на себе. Але завдяки небайдужим волонтерам нашого Фонду, Дизель все ж знайшов дах над головою. У нашому притулку він отримав захист і турботу. І навіть провів тут свої щасливі юнацькі часи, адже потрапивши до нас ще зовсім маленьким, Дизель ставав з кожним днем гарніше, і ріс на наших очах, а зараз став справжнім красунчиком.

Познайомившись із ним ближче, ми неначе стали краще розуміти собак. З нами Дизель проявив свої сильні сторони, показавши свій благородний характер, і це дійсно допомогло знайти підходящу для нього сім'ю. 

Погодьтеся, складно не пишатися таким улюбленцем. Тепер він гордо позує в камери фотоапарата, зовсім не приховуючи, що радий тому, як склалося його життя.

2013-04-26