Перейти до основного вмісту

Мрії Міледі здійснюються!

Тепер Міледі й забула, що колись була безпорадним і кинутим на вулиці цуценятком, адже сьогодні ця красуня насолоджується веселим і безтурботним проведенням часу зі своєю новою сім'єю, де вона стала справжньою улюбленицею.

Міледі показала нам, наскільки гарними і унікальними можуть бути безпородні собаки. Адже таким забарвленням, як у Міледі, не завжди можуть похвалитися навіть породисті улюбленці. Але краса - не завжди запорука успіху, і Міледі це відчула на своїй шкурі, коли разом зі своїми братиками та сестричками виявилася кинутою на вулиці. Сред цих цуценят був і знайомий нам Атос. Дякуємо небайдужим і добрим людям, нашим волонтерам, за те, що історія на цьому не закінчилася, і Міледі все ж таки дісталася до нас у притулок. Тут вона знайшла надію потрапити в будинок до добрих і турботливих людей. 

Собачі мрії збуваються разом з нашим Фондом "Happy Paw", особливо коли ти дивишся на світ з такою ж любов'ю, як Міледі. Тепер вона і забула, що колись була безпорадною і кинутою на вулиці, адже сьогодні Міледі насолоджується веселим і безтурботним життям зі своєю новою сім'єю, де вона стала справжнім сімейним улюбленцем.

А звела їх разом наша інтернет сторінка happypaw.ua. Хто знає як би склалася доля Міледі, якби її хазяї не дізналися про нас і не взяли до себе. Зі свого боку Міледі, отримавши нове ім'я - Кіра, тепер дарує своїм господарям невичерпну енергію, масу позитивних емоцій, відданість, любов і гарний настрій. 

Братика Атоса доля теж не обійшла стороною. Він теж знайшов сім'ю і тепер може позмагатися з сестричкою за звання "щасливчик року".

2014-05-12