Перейти до основного вмісту

Щаслива історія Алі

Тепер Алі живе в новій сім'ї і дивлячись на його  суворий погляд, стає ясно, що своїх друзів він нізащо образити не дасть.

Можна довго роздумувати, чому такий чудовий пес опинився на вулиці. Бродячого посеред сірого міста, втомленого, наляканого і голодного Алі знайшли і прихистили в одному з наших притулків. Тут Алі отямився після різних життєвих негараздів і колотнеч, а їх Алі побачив на своєму життєвому шляху чимало. Добре, що господиня притулку повернула бідолаху до життя. Вона підлікувала його, обігріла і нагодувала, повернувши йому віру в доброту людей. Цю турботу Алі не забуде, адже відразу видно, що він серйозний хлопець. 

Тепер цей красень живе в новій сім'ї. А все завдяки тому, що його нові господарі дізналися про сайт нашого Фонду та розшукали свого улюбленця серед п'ятисот чотирилапих друзів. Алі живе в будинку і дивлячись на його  суворий погляд, стає ясно, що своїх друзів він не нізащо не дасть образити. Алі буде відданий до кінця. І господарі в свою чергу дуже люблять і піклуються про Алі. Адже такому здорованеві потрібна велика порція любові, особливо, коли вона заслужена.

2013-11-10