Перейти до основного вмісту

Тепер у М'яти є сім'я!

Тепер у М'яти з'явилися не тільки люблячий господар, нова сім'я, але й любов усього життя!

Гарна собака з ніжним ім'ям М'ята.

І уявіть, вона теж опинилася в притулку, і, як і інші наші улюбленці, шукала собі нову люблячу родину. А сталося так, її господар більше не мав можливості тримати М'яту і її подругу Мелісу, він звернувся в наш Фонд з проханням знайти житло для собак і ми, звичайно ж, не змогли відмовити.

З тим, як ми забирали собак у господаря, взагалі сталася весела історія. Коли співробітники нашого Фонду приїхали на зустріч, вони навіть не уявляли, що їм потрібно буде протягом 4 годин йти 9 км вздовж траси, з двома немаленькими собаками на повідку до притулку, який знаходиться під Києвом. Тепер вони згадують цих собак зі справжньою любов'ю!

Після всього цього ми дуже довго і ретельно вибирали цій красуні господарів, і, побувавши у жінки Поліни, після невдалої спроби подружитися, М'ята все ж знайшла свого єдиного і неповторного господаря, у якого, між іншим, так само живе боксер, а значить, ми були спокійні, віддаючи нашу милу М'яту.

 

Тепер у М'яти з'явилися не тільки люблячий господар, нова сім'я, але й любов усього життя! Собаки дуже мило виглядають разом, ні на крок не відходять один від одної, і нам варто повчитися у цих двох собак вмінню проявляти свої почуття і бути відданими!

2014-07-17