Перейти до основного вмісту

Не можеш прихистити собаку? Опікай дистанційно!

Знайомтеся, це наш красунчик Джек і до нього в гості приїхав опікун!

Знайомтеся, це наш красунчик Джек і до нього в гості приїхав опікун! Такої кількості щастя пес не відчував вже давно. Цю чудову дівчину звуть Світлана і вона вже тривалий час опікується цим псом: регулярно забезпечує його кормом і медикаментами, а по можливості - увагою (і це найбільш зворушлива частина опіки!).

Ми отримали неймовірну кількість прекрасних фотографій від Світлани. Яскораво і дуже емоційно вона нам розповіла, як чудово пройшов їх спільний день.

А щоб Джеку не було сумно, Світлана прихопила його сусіда по вольєру.

Ви тільки уявіть, скільки радощів було у собак! 

Дівчина майже цілий день гуляла з ними на природі, вичісувала їх, вони всі разом бігали по полю, лазили по болотах. Загалом, отримали масу задоволення!

Світлана просто не могла приховувати таку купу позитиву і, перейнявшись чарівністю собачих посмішок, пообіцяла незабаром приїхати до песиків знову!

Візьміть і ви під опіку собачку з нашого притулку, адже це просто, класно і важливо. По суті - це такий же спосіб допомоги конкретному безпритульному собаці,  не забираючи його з притулку. 

Друзі Джека знаходяться за посиланням

Щоб взяти собаку під опіку, достатньо подати заявку на сайті, натиснувши на велику зелену кнопку "Опікати собаку". А потім, звичайно, не забувати перераховувати вчасно кошти на їжу, смакоту і базові медикаменти для вашого підопічного. Ну погодьтесь, що опіка - відмінний спосіб допомогти!

 

2014-07-17