Перейти до основного вмісту

Ми приєдналися до публічного обговорення змін благодійного законодавства України

Фонд Happy Paw взяв участь у зустрічі представників благодійних організацій, яку організував Український форум благодійників разом з Інститутом розвитку громадських інновацій.

У п'ятницю, 6 червня, ми стали учасниками круглого столу, організованого Українським форумом благодійників разом з Інститутом розвитку громадських інновацій для публічного обговорення внесення змін до благодійного законодавства України.

На зустрічі обговорювалися питання про зняття податкових обмежень в отриманні термінової благодійної допомоги, створення сприятливих умов для організації збору ресурсів sms-пожертв, створення умов для отримання благодійних послуг неприбутковим організаціям та інші важливі проблеми, з якими стикаються активісти благодійних організацій. 

Всі напрацювання представників більш ніж 100 благодійних організацій будуть спрямовані до Верховної Ради України для подальшого розгляду та прийняття.

Будемо сподіватися, що всі зусилля, докладені до цієї роботи, не марні і благодійним організаціям буде легше працювати в майбутньому.

2014-06-06