Перейти до основного вмісту

Готові на все, щоб знайти дім!

Саме під таким гаслом ми запустили масштабну соціальну рекламу у Києві та Київській області. Серія плакатів та банерів зі смішними, але від того не менш важливими посланнями, спрямована на формування лояльного ставлення до непородистих собак. Подивіться, адже класно вийшло!

Соціальна рекламна кампанія "Готові на все, щоб знайти дім" - це те, до чого ми готувалися досить довго. Якісна, цікава, яскрава рекламна кампанія, яка дійсно працює. Ми віримо, що навіть якщо вона змінить думку тільки однієї людини, воно того варте. Тим більше, це тільки початок.

Ми хочемо сказати Спасибі.

Спасибі Асоціації Зовнішньої Реклами за розміщення 40 білбордів і 40 ситилайтов в гарних, "людних" місцях.

Спасибі креативному агентству >STRELA 

за відмінну концепцію та реалізацію. Безпородні дворняжки, які готові зробити татуювання або накрутити на бігуді усю свою гриву, аби сподобається майбутньому хазяїну - це адже так схоже на правду. Вони дуже хочуть сподобатися, дуже-дуже! Але вони і так красені! Зверніть Вашу увагу, усі собаки, яких ви бачите на плакатах, - це колишні або теперішні безпритульні пси!

Спасибі всім тим, хто, побачивши цю рекламу, подзвонив нам і хоч би розглянув можливість забрати собаку з притулку, а не із зоомагазину. Кожен собака заслуговує на дім, і ми зробимо усе можливе для того, щоб кожен собака знайшов свій дім!

2014-01-31