Перейти до основного вмісту

Біоетика у Краматорську

Уроки доброти тепер і в Краматорську.

Минулого тижня у приміщенні благодійного фонду "Карітас Краматорськ" зібралося чимало педагогів на презентацію нашого проекту Біоетика.

Презентували проект методистам шкіл та вчителям, методист методичного кабінету Управління освіти Краматорської міської ради Тетяна Демченко, голова БФ «Друг» Наталія Титомір та куратор проекту «Біоетика» Ельвіна Москалик. Головна ідея проекту ― вирішення проблеми безпритульних тварин завдяки профілактичним методам: просвітницькій роботі серед дітей та молоді.

Із захопленням учасники сприйняли презентацію активностей, а особливо цікавили всіх саме етапи реалізації та заходи в рамках проекту «Біоетика». Визначальною властивістю курсу є те, що програма адаптована під різні вікові групи. Краматорськ став другим містом Донецької області, яке долучилось до цього проекту після Маріуполя.

Проект офіційно стартував, попереду багато цікавих занять, які відбуватимуться в різних школах міста, й ми впевнені, що це початок позитивних змін у ставленні людей до безпритульних тварин.

2018-02-12