Перейти до основного вмісту

Очікуються організовані весняні поїздки до притулку – приєднуйтесь!

Подихати свіжим повітрям, погратися з собаками і, головне, - допомогти не словом, а ділом притулкам Фонду!

Друзі, у квітні ми плануємо 5 організованих виїздів до притулків. Мета – свіже повітря, знайомство з собаками і, головне, допомога у прибирання, ремонті та реставрації (після весни – це перша необхідність).

5 квітня усі бажаючі їдуть в Бориспіль до притулку «Артемон». Будемо прибирати територію та вольєри, лагодити стелю, ставити засуви на дверях та класти плитку.

12 квітня їдемо в Обухівський район до притулку «Оздоровчий центр для собак» та «Лапушка» (на вибір). Будемо прибирати вольєри та територі. Притулків, латати, лагодити паркан та фарбувати.

26 квітня відправимось до Білої Церкви в притулок «Дана» та в Бортничі до притулку «Зоохоббі». Нам треба прибрати територію та вольєри, відремонтувати паркан, працювати з деревами (як з живими – обрізати гілки, які заважають, так і з неживими – підготувати настили з дошок).

Важливий момент номер 1. Усе вищезазначене потребує матеріалів, тому якщо у вас є можливість, захопіть корисний реквізит (список здесь).

Важливий момент номер 2. Пам’ятайте, що притулок – це трава, земля, життєрадісні собаки, які потребують вашої уваги (в дуже активній манері – лапами на плечах, наприклад). Додайте до цього будівельні роботи та серйозно подумайте про те, що вдягнути – це повинен бути одяг, який не шкода забруднити.

Важливий момент номер 3. Якщо ви дійсно готові допомогти, пам’ятайте – вам доведеться витратити мінімум кілька годин, тому запасіться бутербродами, наприклад (чай буде на місці).

З будь якими питаннями, а також для запису на конкретний день, телефонуйте нам за телефоном +38067 538 58 73 (Маша) або пишіть на help@happypaw.ua

І памятайте – допомагати просто і класно!

2014-03-26