Перейти до основного вмісту

Соціальний проект "За покликом серця"

Разом зі страховою компанією «Країна» ми розпочали соціальний проект «За покликом серця».

«За покликом серця» допомагатиме чотирилапим безхатькам – котикам та песикам, знаходити відповідального та турботливого господаря. Страхова компанія «Країна» виступає ініціатором та адміністратором проекту. Головний партнер, який опікується тваринками та надає чотирилапих для прихистку – фонд Happy Paw.

«Ідея проекту народилася одразу після свята домашніх улюбленців #MyPet. Ми побачили, як багато людей цікавиться тваринками з притулків та з якими труднощами вони стикаються, коли вирішують – брати чи не брати у родину чотирилапого. Люди, найчастіше, бояться, що тварина принесе з собою купу проблем – паразитів, хвороби, розлади здоров’я та асоціальну поведінку. Ми доведемо, що брати котика або песика з притулку – це правильно. Ніякі перепони не можуть стати причиною відмови від улюбленця, якого обрали ви та який відповів взаємністю – діяти треба За покликом серця, а ми разом з партнерами забезпечимо комфортне здорове життя улюбленця разом з новими господарями», - пояснила мету проекту його ідеолог Крістіна Наконечна.

Кожна прилаштована у родину тваринка буде передаватися новому господарю після корисних процедур та разом зі «стартовим пакетом» - кормом, іграшками, лежаком, амуніцією, вітамінами, засобами по догляду і страховкою «Котик&Песик».

«Ми знаємо, як складно знайти дім для тих тваринок, які знаходяться у притулках. Колишні безхатьки можуть роками очікувати на свого господаря, так і не пізнавши людської турботи та піклування. Адаптовані та соціалізовані, тварини часто не знаходять собі дім, бо люди з осторогою ставляться до вибору таких котиків чи песиків у якості члена своєї родини», відзначає pr-менеджер БФ «Happy Paw» Адріана Борщовецька. Завдяки СК «Країна» більше котиків та песиків отримають шанс на повноцінне життя разом з господарем. Ми раді долучитися до проекту «За покликом серця» та віримо, що він допоможе змінити ставлення людей до тваринок з притулків і розгледіти в таких чотирилапих доброго друга та члена родини».

Первинну антипаразитарну обробку, комплекс щеплень, груміг та чіпування тваринка отримає на базі клініки-партнера СК «Країна», Салону для тварин «Добродій». Чіпи для проекту надав давній партнер ветеринарної програми страхування, компанія animal-id.info.

Медичні препарати, а саме Аурікап, Енвайр, Браво та Тіопротектін для майбутніх домашніх улюбленців надає корпорація «Артеріум».

Щоб улюбленець не сумував за господарем, поки того нема вдома, COLLAR дарує песикам м’ячики Liker, а для собак великих порід – амуніцію.

Господарів котиків наш партнер забезпечить засобами гігієни – лотком та наповнювачами, аби пухнаті були охайними з першого дня у новому домі.

До проекту були залучені партнери, які забезпечують майбутнього домашнього улюбленця всім необхідним – доглядом, кормом, іграшками, спорядженням, медичними препаратами. СК «Країна» застрахує на 6 місяців чотирилапика-учасника проекту за програмою «Котик&Песик» на 100 000 гривень.

2016-05-09