Перейти до основного вмісту

Наша перша казочка

У нас справжнє свято, до нас в гості навідався казкар, аби розповісти про одну дуже пухнасту і дуже щасливу історію. Дякуємо дитячому виданню Куля за вихід у дитячий світ нашої першої казки!

А чи знаєш, що недалеко від тебе існує маленьке королівство «Щаслива лапа»?! Там живуть добродії, які допомагають бідолашним пухнастикам. А все тому, що багато з них не мають мам і тат, не знають, що таке смаколики і тепле ліжечко. Чарівники з королівства «Щаслива лапа» допомагають їм знаходити те, чого так не вистачає. І запрошують усіх-усіх приєднатися! Зараз вже багато маленьких і дорослих стали чарівниками-рятівниками.

Ось одна з історій, яка сталась завдяки їх дружній роботі:

«Жив-був собі маленький песик-веселун. Звати його Марсик. Мав він оченята-зірочки, пухнасті вушка і грайливий хвостик. Полюбляв вухань блукати вулицями, доганяти велосипед і пробувати на смак квіточки. І так мину ло літо. Та прийшла осінь, з холодним вітром і дощем. Сталося нещастя – у нашого Марсика заболіли вушка. Нецікаві йому стали ні велосипед, ні осіннє листя. Плакав маленький і вдень, і вночі.

І от, одного холодного ранку, коли Марсик дрімав під кущем, хтось ніжний і теплий торкнувся його спинки. У бідолашного затремтіло серденько і його оченята засяяли від здивування. Золотоволоса фея шепотіла якісь лагідні слова та гладила його по голівці. Марсик, зрозумів, що це не сон, швидко встав на 4 лапи і що мав сил замахав хвостиком. Відтоді вони стали нерозлучні друзі. Фея дуже швидко вилікувала вушка песика. А в новорічну ніч під ялинкою Марсик знайшов жовтий повідок і теплий светрик.

Ось так наш Марсик став найщасливіщим песиком у світі!»

2016-03-10