Перейти до основного вмісту

Моя собака або собака моєї мрії

Саме так називається творчий конкурс, в якому взяли участь десятки (а в майбутньому – сотні та тисячі) школярів Києва, які прослухали інтерактивні заняття з формування гуманного ставлення до дітей.

Друзі, ми завжди говоримо, що вирішуємо проблему безпритульних собак гуманним способом. Ми не просто говоримо, ми дійсно робимо це щодня. І одним із найважливіших напрямків нашої діяльності на даний момент є формування гуманного ставлення до тварин у підростаючого покоління.

Адже якщо дітки зараз переймуться проблемою, через 10-15 років проблеми просто не буде!

На даний момент інтерактивні заняття прослухали більше 12 000 школярів. Усі вони – чудові, добрі, небайдужі дітки. Деякі з дітей, надихнувшись заняттями, узяли участь в творчому конкурсі «Моя собака або собака моєї мрії». І як же гарно малюють, що ми не можемо не поділитися з вами, друзі!

P. S. Дякуємо за участь у творчому конкурсі учнів школи № 53 (зокрема переможців: Гулій Тимофія, Ангелову Діану, Губареву Валерію), школи № 166 (зокрема переможців: Слободян Мішу з 2-А класу, Сурова Сергія з 4-А класу, Чернову Анастасію та Боровик Іллю з 2-Б класу), школи № 26 (зокрема переможців: Рябцеву Лілю з 4-А класу, Іванушко Анну з 4-А класу, Іванушко Аліну з 2-А класу), школи № 46 (зокрема переможців: Сапожникова Євгенія з 3-А класу, Пойко Христину з 3-А класу, Губницьку Вікторію з 3-А класу), школи № 258 (зокрема переможців: Терещенко Гліба з 5-Б класу, Нікітіну Катерину з 6-Б класу, Ярову Маргариту з 8-А класу) та дитячого садка-школи «Радість» (зокрема переможців: Кучеряву Катю та Білоусову Карину з 3 класу).

А також висловлюємо вдячність адміністрації навчальних закладів за підтримку і співпрацю.

2014-03-25