Перейти до основного вмісту

Поради від Vogue Ukraine

Як правильно обирати подарунки в новому році.

Напередодні свят магазин Rechi.Ua звернувся до двох ведичних астрологів, які передбачили, які подарунки слід дарувати у новому році, аби він пройшов максимально успішно.

Їхні поради засновані на понятті санскриту «упайі» або предметах, думках та поступках, за допомогою яких можна відкорегувати вплив планетарних енергій на долю. Астрологи запевняють, що оточивши себе речима з енергією тих чи інших планет, людина може прикликати у свою долю те, про що мріє.

Благодійна коробочка

Найкраще наповнити свій будинок позитивною енергією, за словами астрологів, можна завдяки добрим справам. На Rechi. Ua, наприклад, можна купити спеціальну коробочку Happy Paw, адже кошти, отримані з її продажу, йтимуть на утримання й потреби однієї собачки в притулку. Її називають ще «коробочкою на відстані», адже з її допомогою стати опікуном на відстані може кожний.

І наостанок, астрологи радять дарувати якомога більше подарунків. «В Індії, де астрологічну карту заведено робити кожному малюку, якщо дівчині долею суджений невдалий шлюб, її видають заміж за собаку або дерево, а через день розлучають. Все, невдалий шлюб відбувся, долю «відпрацювали» і далі її особисте життя складеться якнайкраще. Іншими словами, якщо ви боїтесь щось втратити – подаруйте самі щось тому, кому це принесе радість. Навіть якщо це будуть туфлі Casadei», - з усмішкою розповідають вони, закликаючи усіх до щедрості.

Більше тут.

2016-01-19