Перейти до основного вмісту

Happy Paw пробіжить Kyiv half marathon, щоб нагодувати 800 собак!

Наша непереможна команда не просто пробіжить Kyiv half marathon, щоб відстояти честь фонду. У наших друзів-амбасадорів є дуже відповідальна мета нагодувати 800 собак із усіх наших притулків.

Уже другий рік поспіль ми прийматимемо участь у Київському напівмарафоні. І не самі, а разом із нашими кльовими друзями: фіналістом шоу «Україна має талант» Євгеном Хмарою та співачкою Дар’єю Ковтун, а також фотографом Анастасією Власовою та Instagram-блогером Євгенією Драч. І, звичайно ж ми не могли брати участь у марафоні без нащих песиків. Тому разом із нашими друзями-амбасадорами буде бігати собачка Кіко. Раніше вона жила одному з притулків, а тепер щасливо мешкає разом із нашою Машою Лымарь.

Наша непереможна команда не просто пробіжить Kyiv half marathon, щоб відстояти честь фонду. У наших друзів-амбасадорів є дуже відповідальна мета – нагодувати 800 собак із усіх наших притулків. А щоб придбати корм для всіх на цілий тиждень, необхідно зібрати близько 40 тисяч гривень. Для цього наші амбасадори зроблять усе можливе, щоб знайти необхідні кошти.

Ви також можете приєднатися до марафону добра та нагодувати собачок. Для цього просто зробіть благодійний внесок на сайті http://happypaw.ua/helpmoney

Або за реквізитами:

Отримувач: Благодійна організація «Благодійний Фонд «Щаслива Лапа»

Ідентифікаційний код юридичної особи: 38266276

Р/р: 26001053119028 в КБ «ПРИВАТБАНК»

МФО: 321842

P.S.: Переказуючи кошти, не забудьте зробити помітку «Марафон добра». Так зможемо слідкувати, наскільки ми близькі мети

P.P.S.: А ось як це відбувалося минулого року.

2015-03-31