Перейти до основного вмісту

Як Ріна стала найщасливішою

Ще один наш песик знайшов нову люблячу родину

Кожному песику потрібен дім. Happy Paw намагається знайти сім'ї для всіх без винятку собачок із наших притулків. І не безрезультатно. Більше 680 песиків завдяки спільним зусиллям волонтерів, працівників фонду та просто небайдужих людей знайшли нових господарів.

Однією з таких щасливець стала Ріна. Волонтери знайшли її на вулиці і, перш ніж потрапити до притулку "Матильда", собачка змінила дві родини. Чотирилапу красуню ніхто не хотів забирати, а все через те, що вона була лисою. Тим не менше, саме оригінальна зовнішність допомогла Ріні знайти сім'ю.

Коли наш лектор Юля дізналася, що в притулку є лисий песик, відразу зрозуміла: це її єдиний шанс завести собаку (через алергію дівчина не могла завести пухнасту тварину). Разом з мамою вона поїхала знайомитися з унікальним стафом. Собака зустріла жінок, як рідних. Для Юлі це був гарний знак. Вона уже просто не могла повернутися додому без песика.

Сьогодні Ріна справжня зіркою свого району. Сусіди із захватом спостерігають за щомісячними змінами в її гардеробі. Собачка носить светри, комбінезони, кофтинки, а на Новий рік навіть похизувалася новою сукнею. Звісно, для цього песика одяг - не розвага, а необхідність. Без нього Ріна мерзне на вулиці.

Юля зізнається: навіть не очікувала, що забираючи собачку з притулку, отримає такого милого і надійного друга. Сьогодні дівчина не уявляє, як раніше жила без Ріни.

Не втрачайте нагоди стати власником симпатичного домашнього улюбленця і ви! Переходьте за посиланням, обирайте собачку та насолоджуйтесь його любов'ю.

2015-02-05