Перейти до основного вмісту

Щасливий Бертік

Неймовірна історія про те, як можна змінити життя безпритульного собаки.

Бертик - собака життєрадісний і добрий, але людей він трохи побоюється. Воно й не дивно: більшу частину життя пес провів на вулиці, пізнавши всі "принади" бродячого життя. Останнім випробуванням для Берта став харківський притулок для тварин. Волонтерам Happy Paw чудом вдалося врятувати собаку з місця, де його збиралися просто напросто "утилізувати".

За пару днів волонтери знайшли новий безпечний притулок для пса. Бертик поселився в центрі для безпритульлних тварин у Київській області. Тут з ним і трапилася, мабуть, найкраща подія в його житті. Про складну долю собаки дізналася жителька столиці Олена (до речі, мама нашого дизайнера) і вирішила допомогти Берту.

Оскільки можливості забрати пса додому у жінки не було, вона взяла Бертика під опіку - стала його господаркою на відстані. Олена регулярно відвідує свого нового друга в притулку, частує його різними смаколиками (бачили би ви, з яким апетитом собака наминав сирники!).

Завдяки Олені пес швидко поправився, повеселів і тепер набагато меньше боїться людей. Зустрічаючи свою господарку, пухнастик радісно гавкає і махає хвостиком

Оленина мрія - в найближчому майбутньом прогулятися з Бертом по вулиці, а ще краще - знайти псу справжній дім і господарів, які про нього піклуватимуться. Дивлячись на цього симпатягу, ми не сумніваємося, що скоро так воно і буде!

Проект «Опіка» створений для тих, хто хоче допомагати тваринам, але з тих чи інших причин не може взяти собаку додому. Ви завжди аожете вибрати собі тварину в одному з притулків Happy Paw і стати для нього господарем на відстані. Ви можете підтримувати собаку фінансово, а можете допомагати в її соціализації - гуляти з твариною на свіжому повітрі, навчати її різним командам, шукати пухнастику нову родину.

Сьогодні у проекті "Опіка" вже беруть участь більше 100 людей. Допомогати тваринам можуть усі охочі. Для цього достатньо перейти за посиланням, вибрати собачку з притулку та подати заявку. Вам обов'язково перезвонять!

Маєте запитання? Звоніть за тел.: +380 67 249 37 10 (Луиза) або пишіть на str@happypaw.ua

2015-01-25