Перейти до основного вмісту

Гарні новини з "Дому Сірка"

Ми хотіли б розповісти вам хорошу історію (адже п'ятниця). Історію про те, як багато бездомних собачок в Івано-Франківську знайшли сім'ю.

Жили ці красунчики та красуні в чудовому місці – в притулку Благодійної організації "Дім Сірка" в м.Івано-Франківськ. З дівчатами з "Дома Сірка" Фонд Happy Paw дружить давно. Декілька років тому саме ця організація знайшла пса Квінса, який дуже сильно постраждав від жорстокості людей. Квінса передалі нам і ми вилікували хлопця (разом з вами, до речі), тепер він живе у чудовій родині в пригороді Києва.



Але як би не було чудово песикам в притулку, домівка – це набагато краще. Так от з нещодавна ми почали допомогати команді "Дома Сірка" знаходити родини для їх собачок. Дівчата за допомогою нашого сайту та взагалі нашої системи влаштування, а також завдяки власній наполеглевості, знайшли дім десяткам собак в минулому місяці (фотографії щасливчиків додаються).

Такі справи. Добро, як бачите, множиться набаго швидше, коли ми всі об'єднуємо зусилля.



P.S. Взагалі-то ми допомагаємо багатьом волонтерським-благодійним-громадським організаціям зі влаштуванням собачок. Отже якщо ви або організація, яку ви знаєте, хотіли б долучитися до нашої сім'ї і отримати допомогу в пошуку родини для собачок з притулку, – пишіть нам на opeka.hp@gmail.com

Разом ми зможемо врятувати ще більше собак!

2015-01-23