Перейти до основного вмісту

Відправлено першу партію корму до Львова!

Друзі, ми відправили першу партію корму до Львова. Дивіться як це пройшло

Друзі, ми продовжуємо допомагати притулкам для тварин в різних областях та містах України і, зокрема, у Львові. Так як ми до сих пір шукаємо надійного партнера з яким працюватимемо на постійній основі, ми вирішили не втрачати час і допомогти тим притулкам, з якими встигли познайомитись. Таким чином, собачки з притулків «Милосердя», «Угольок» та «Західноукраїнське товариство захисту тварин» отримали таку важливу і довгоочікувану допомогу! Дякуючи допомозі компанії «Кормотех» собачки одержали підтримку у вигляді 300 кг корму.

Так, як ми дійсно хочемо вирішити проблему безпритульності собак в Україні, ми не будемо зупинятися на досягнутому та плануємо і надалі надавати допомогу притулкам, які її потребують. Тому ми відкриті для співпраці з благодійниками та організаціями, які готові допомогти собачкам як матеріально, так і кормами та медикаментами. Ми плануємо вирішення проблеми безпритульних тварин на всеукраїнському рівні!

А ще ми хочемо подякувати компанії «Кормотех» та, зокрема, Катерині Бурко (Катя, ти класна!!!) за надання більш ніж 3000 порцій корму для собачок.

PS. На фото нижче зображено таких крутих людей, як Катя Бурко (яскрава особистість та людина з великої літери) та Наташа Бавіна (наш представник у Львові, мегапозитивна дівчина, без якої цього не відбулося б)

2014-12-03