Перейти до основного вмісту

Свято домашнього улюбленця в Києво-могилянському колегіумі

17 жовтня відбувся День домашнього улюбленця в гімназії "Києво-могилянський колегіум".

Наша місія – подолати проблему безпритульних собак. Водночас, ми впевнені, що ця проблема є лише наслідком більш глибинних процесів у суспільстві. Саме тому ми активно працюємо над проектом «Біоетика», метою якого виховання гуманного й освіченого покоління українців.

Так, в рамках цієї програми ми підтримали та допомогли втілити в життя ініціативу учнів 5-их класів гімназії "Києво-могилянський колегіум", які захотіли провести у своєму навчальному закладі День домашнього улюбленця. Захід умовно складався з двох частин: виставки домашніх улюбленців, протягом якого глядачі могли вільно потримати тваринок на руках, побавитись з ними, а також конкурсу, з якого кожен вийшов переможцем.

Серед 9 чотирилапих учасників особливо виділялися три учасники: хом’ячок Квасолька, криса-сфінкс Шуша та в минулому безпритульний песик Фєдя. Однак всі конкурсанти без виключення отримали відзнаки та титули – "Найпухнастіший", "Найактивніший", "Найчарівніший", "Найсимпатичніший", "Найнезвичніший", "Найшвидший".

І найголовніше – ми допомогли школярам-учасникам свята показати їх одноліткам, наскільки це кльово мати чотирилапого друга та піклуватися про нього.

Особливу подяку хочемо висловити пані Ірині, яка допомогла нам влаштувати це файне свято.

2014-10-21