Перейти до основного вмісту

Соня віднайшла свій happy end!

Завдяки загальним зусиллям Соня знайшла свій happy end.

Білочку - так раніше звали Соню - знайшла на вулиці, скривавлену та з перебитою лапою… Вона не могла підвестись на лапи, повзла по вулиці в надії, що їй хтось допоможе. На щастя, її все ж підібрали. Але добра душа, яка зголосилась їй допомогти, не змогла її сама вилікувати, тому що на лікування Білочки потрібна була вагома сума грошей, тому волонтерка звернулась до нашого Фонду.

Завдяки спільним зусиллям Білочку вдалось врятувати. А жінка, яка підібрала тваринку після автокатастрофи, так її полюбила, що вирішила взяти собачку до себе в сім’ю. Однак, це ще не був хеппі енд Білочки – за два дні її знову принесли до нашого офісу, тому що благодійниця зрозуміла, що не зможе забезпечити Білочці гідного догляду. Білочку помістили до притулку…

Одного разу туди приїхала молода пара, яка шукала собі домашнього улюбленця. Шукала домашнього улюбленця, а знайшла члена сім’ї. Так Білочка стала Сонею :)

Нова родина Соні настільки її любить, що ні хвилини не може без неї, тому вигадали, як бути з нею навіть, коли їх немає поруч – в квартирі була встановлена Skype камера. Тепер сім'я Соні може спостерігати за милою бешкетницею коли їм заманеться.

 

"Наша Соня"

Happy end!

2014-10-16