Перейти до основного вмісту

Собакам з луганських притулків потрібна допомога!

Собаки знаходяться на межі голодної смерті, при цьому, там часто просто ніде купити корм та медикаменти. Ми вирішили допомогти - приєднуйтесь!

Друзі, нам трапилося повідомлення від луганських притулків для бездомних тварин, які зараз дуже потребують допомоги.

Так, у притулку в Георгіївці від обстрілів та голоду вже загинуло 26 собак із 46, що там знаходяться. Собаки та хазяї притулків рятуються тим, що їдять кисіль із розведеної у воді муки. Не краща ситуація і в притулку «Дай лапу».

В них зараз дуже важко: собаки знаходяться на межі голодної смерті, при цьому, там часто просто ніде купити корм та медикаменти.

Щоб хоч якось допомогти цим притулками в нас в офісі (бульвар Лесі Українки 7Б) до 22 вересня відбуватиметься збір корму та медикаментів для відправки в ці притулки.

Ми розуміємо, що зараз складний час, та цим притулкам справді дуже необхідна наша допомога. Тому, просимо вас відгукнутися на цей заклик про допомогу і принести, по можливості, необхідний корм та медикаменти.

Підійде будь-який сухий корм середньої якості. Також, дуже необхідні препарати від бліх та глистів, будь-які антимікробні та ранозаживляючі препарати (по типу «Чемі спрея») та медикаменти: антибіотики, (Цефтріаксон, Біцилін-3 або -5), шприци, бинти, новокаїн. Не зайвими будуть вітаміни та кормові добавки для виснажених тварин, заспокійливі ветеринарні припарати.

Якщо у вас немає можливості допомогти кормом чи медикаментами, то ви можете зробити грошовий переказ через наш сайт (в коментарі до цього посту або імейлом на info@happypaw.ua вкажіть, будь ласка, що ви переказали кошти на потреби луганських притулків) і ми самі закупимо все необхідне. 

Собаки не повинні розплачуватися за людські гріхи. 

P.S. На фото собаки-інваліди Федя і Гріша із притулку «Дай лапу».

2014-09-15