Перейти до основного вмісту

"Happy Paw" - настільна гра, яка захоплює та вчить не лише дітей, але і дорослих

Як Україною шириться корисна ініціатива нашого фонду, яку підтримала Purina Україна

Осінню 2019 року світ вперше побачив нашу настільну гру "Happy Paw". З цього часу сотні шкіл та дітей нашої країни вже отримали її в подарунок.

Хто вигадав гру, в чому її суть та чому ми називаємо її корисною?

Ідея створити гру виникла в дружній родині команди нашого Фонду "Happy Paw", адже донести будь-які правила та істини завжди простіше через те, що цікаве дітям, те, на що вони відгукуються емоціями. Суть гри полягає в тому, що учасники мають перевтілитись у справжнього господаря чотирилапого пса-бешкетника, прогулюючись з яким мають якнайшвидше повернутись додому з вигульного майданчика. Але на їх шляху трапляються несподівані курйозні ситуації. Наприклад, одна з карток вказує: "Твого собаку атакували блохи, він постійно чухається і рухається повільніше. Наступні 2 ходи роби на 2 кроки менше ніж випаде на кубику". Якщо в учасника є картка "захист від бліх", то зазначена перешкода не діє на нього і він спокійно продовжує гру.

 

Або ось наприклад ще одна картка: "В місті оголосили карантин через випадки виявлення сказу у тварин. Всі гравці мають повернутись до ветеринарної клініки, яку пройшли останньою, щоб зробити щеплення своїм чотирилапим. Якщо гравець застосовує картку «щеплення від сказу», то може залишатись на місці та продовжувати гру."

 

Такі ситуації та їх вирішення допомагають учасникам легко зрозуміти та запам'ятати наслідки неправильного догляду за псом в реальному житті.

Крім труднощів гравці можуть зіштовхнутись і з приємними ситуаціями та капостями від інших учасників гри:

 

 

 

Чому ми безкоштовно розповсюджуємо гру протягом 2 років та хто стає її щасливим володарем?

Ідею друку гри одразу після створення та її подальшого безкоштовного розповсюдження серед навчальних закладів та учнів підтримали наші постійні партнери Purina Україна. Завдяки єдності поглядів наших компаній на виховання у дітей гуманного та відповідального ставлення до тварин вже було надруковано два тиражі гри.

 

Отримують такий подарунок навчальні заклади України та школярі за участь в активностях нашого освітнього проєкту "Біоетика". Останніми володарями гри стали школи, які активно долучились до ІІ Міжнародного уроку доброти та VІ Всеукраїнської акції "Happy Гав для Сірка", які проводив Фонд 4-6 жовтня 2021 року.

 

Чи можна придбати гру?

Гру можна придбати в нашому інтернет-магазині - http://shop.happypaw.ua/page6369883.html

Весь прибуток з продажу гри йде на статутну діяльність Фонду.

Чи плануємо ми дарувати ігри надалі?

Так, вже найближчим часом ми отримаємо третій тираж гри і в подальшому будемо радувати учнів та педагогів таким приємним сюрпризом, адже ми часом не попереджаємо про винагороду до моменту завершення акції, конкурсу чи будь-якого іншого заходу.

Які відгуки про гру ми отримали за 2 роки?

Нам надзвичайно приємно читати приємні слова від тих, для кого ми створювали гру. Насправді вдячних листів та дзвінків була велика кількість, але деякі запам'ятались найбільше. Так одна вчителька сказала, що її учні спеціально приходили до школи на годину раніше, щоб встигнути пограти в гру до початку уроків. Також було неочікувано почути, що грою активно цікавляться не молодші школярі, а старшокласники.

 

Генеральні партнери