Перейти до основного вмісту

Перше в Україні косплей дефіле для собак

22 вересня в Києві в рамках масштабного фестивалю Comic Con Ukraine на Арт-заводі Платформа відбувся перший в Україні конкурс косплею для собак – Dog cosplay contest.

Разом з учасниками заходу та глядачами ми змогли поринути в світ супергероїв, магії та епохи царів.

В рамках заходу кожен чотирилапий друг разом зі своїм господарем прогулювався червоною доріжкою до сцени, де їх чекали зацікавлені глядачі та суворе журі, яке оцінювало костюм та відповідність образу заданому персонажу, сам прохід та взаєморозуміння господаря з улюбленцем і, звичайно, харизматичність хвостатого друга.

Близько 50 учасників зі своїми собаками презентували свої костюми. На заході можна було побачити: Бетмена, Супермена, дракона Беззубика, Рапунцель, фей, Джаву (персонажа з Зоряних війн), Дракулу, Харлі Квін, Дарта Вейдера та багато інших!

Також у заході участь чотири собаки з притулку Велике серце з волонтерами та кураторами, які були в образах Черепашок Ніндзя. Ці собачки не просто гармонічно влилися в конкурс, а викликали у людей посмішку та найтепліші почуття, найменший з них – чотиримісячне цуценя – навіть сльози. Якщо вам припав до душі песик з притулку – ви можете звернутися до нашого фонду та забрати пухнастого героя до дому!

Протягом всього заходу на території працювала ярмарка з різноманітними товарами для тварин та їх господарів від Gaw-Gaw, CLUB 4 PAWS, Хвіст-Hub, LaviJoy, та Bayer, палатка ветеринарної консультації від Фауна-сервіс, грумінг-палатка від «Лапками», зона розваг для дітей, де можна було пограти в квест «Знайди собаку» (в рамках освітнього проекту «Біоетика») та перевірити власний удар роботами від SmartRob.

Переможцем в Dog cosplay contest стала чарівна Клеопатра зі своїм господарем. Принцеса Лея Органа з господарем стали срібними призерами та Бетмен з хазяйкою зайняли третє місце.

Отримані та пожертвувані гроші планується витратити на розвиток освітнього проекту «Біоетика».

Дякуємо усім за чудовий день)

2018-10-03